Telefonsamtal – Jag ringer dig imorgon

2009-11-26 @ 15:55:41 • Kommentarer (3)PermalinkDagbokTrackbacks ()

Quo vadis Sverige? Den sista tiden händer det mer och mer att folk lovar mig att de ska ringa senare men det händer ingenting. Nu pratar jag inte om kompisar men om företag, hälsocentral eller läkare.

Jag tyckte att det här var mer i arabiska länder att folk säger ok, ok och det händer ingenting och att man måste ringa tusen gången och påminna om saken. Mina erfarenheter har visat, att det är tvärtom.  Svenska folket säger ok och gör ingenting. De vill träffa er och avtala mötestid men ringer inte tillbaka inte ens i tid de har lovat. Och det gäller tyvärr också läkare som arbetar på hälsocentralen. Man får inte besöka dem men de ska ringa up patienten i vis tid som sjuksköterskan bokar. Men det är nästan två veckor och läkaren har inte ringt. Jag skulle komma också på en intervju. Företag ägare har ringt mig själv och skulle ringa två dagar senare för att avtala tid. Ingen har ringt. Då har jag skrivit e-mall. I svaret som jag har fått tillbaka stod att tjänsten var tillsätt av någon annan som kan arbeta mycket bra med datorer men det kan jag också och inte bara med MS Office. Tycker ni att det är seriöst?

Inte jag.

Jag har varit sju månader i Egypten och har arbetat där. Jag har gjort mycket bra erfarenhet med folket där. Dem flesta Egyptierna har gjort som de har lovat, åtminstone till mig. Visst fanns där folk på receptionen som har lovat och har inte gjort någonting. Det har hänt mest när de inte förstod på riktig vad jag säger.

Det vore toppen om någon Svensk kan förklara mig vad är det som har hänt med samhället?  Varför kan folk inte mer hålla et löfte? Är det så svårt att lyfta luren?

Kommentarer

Postat av: DG

Välkommen till riktiga Sverige gumman, vad trodde du att det är bara en dans på rosor. Alla ljuger här i företags sektorn. Inget stämmer och man ska ALDRIG lite på nån. Det är tyvärr så att du måste kämpa som fan för att få ens en intervju tid. Jag vet hur det är för att jag är i samma situation som dig. Förstår dig helt o hållet. Har tyvärr inte hittat ett jobb jag heller men det kommer säkert. Tack för tipsen angånde julklapparna. Jag kommer ihåg förra året då vi köpte julklappar till varandra det var trevligt. Vi hade det så bra i Egypten fan

2009-11-26 @ 18:04:10
URL: http://dergham.blogg.se/

Postat av: Elin

Så kom tillbaka hit då :) Livet är underbart här! Kram

2009-11-26 @ 18:16:01
URL: http://elineverywhere.blogg.se/

Postat av: DG

Håller med Elin åk tillbaka till Egypten Andrea

2009-12-05 @ 15:11:02
URL: http://dergham.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback