Kyckling röra med mandlar

2010-02-16 @ 17:21:57 • Kommentarer (1)PermalinkRecept-förrätterTrackbacks ()

Det är många som har smakat kyckling röra men den här är lite annorlunda. Torkade russin, malen kryddpeppar och grön peppar ger kycklingen en speciell sött och samtidigt lite kryddig smak som smälter på tungan.

 

Ingredienser:

Grillad, kokad eller stekt kyckling kött

2 msk torkade russin

2 msk mandlar

Salt, färsk malen grön peppar, malen kanel och kryddpeppar

1 msk solroskärnor

1 msk olivolja

1 msk grädde

1 msk majonnäs

1 msk klassisk senap

 

Gör så här:

Koka upp vattnet i en kastroll och lägg i mandlar för ca 2 minuter och sedan ta bort skinnet från mandlar efter det. Lägg russinen i varm vatten och låt de villa ca en minut. Skär kyckling kött i små bitar och i en större skål blanda med hackade mandlar, russinen, kryddor, majonnäs, solroskärnor, senap och grädde. Låt röra villa i kylen halv timme innan serveringen. Servera gärna med en toast bröd och apelsin.

 

Kommentarer

Postat av: DG

Så roligt att du hör av dig, jo jag ser framemot Milano och vi ska bo nära kartidalen så jag lär nog besöka den. Annars med dig då?

Har du jobb nu eller?

2010-02-16 @ 17:33:23
URL: http://dergham.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback